?>
We gaan naar PGB – Wie zijn dat?

geschreven op 25 augustus 2020

artikel

We gaan naar PGB – Wie zijn dat?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werkt Pensioenfonds PGB aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen. Elke sector en elke werkgever is verschillend. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij Pensioenfonds PGB uitziet. Met een vermogen van € 27,3 miljard staat  het fonds in de top 10 van grootste pensioenfondsen in Nederland.

Je mag verwachten dat je bij Pensioenfonds PGB verzekerd bent van een goed pensioenpakket. Pensioenfonds PGB bied je, door inbrengen van premie en een uitgekiend beleggingsbeleid, dit pakket aan tegen een zo laag mogelijke prijs.

Waar kan ik terecht bij Pensioenfonds PGB voor vragen?
Pensioenfonds PGB heeft een uitgebreide en overzichtelijke website op www.pensioenfondspgb.nl. Hierop kan je veel informatie vinden. Vragen kan je hier stellen. Op deze pagina vind je ook hoe je direct met het fonds in contact kunt komen.

Vanaf wanneer moet ik bij Pensioenfonds PGB zijn?
We streven ernaar om zowel de nieuwe opbouw als de waardeoverdracht op 1 januari 2021 te realiseren. Dat betekent dat je vanaf die datum bij Pensioenfonds PGB moet zijn voor jouw pensioenzaken.

Aanbevolen artikelen

0 reactie(s)

Reageren is hier niet meer mogelijk. Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij PBG Pensioen.